Onderwerpen

Tuesday, March 18, 2014

beautiful ocean blue nails

Met een nieuw seizoen, krijg je zin in nieuwe dingen en vooral als het lente wordt. Nieuwe make-up kleurtjes en nagellakjes zijn dan een echte blijmaker voor mij. Inmiddels zijn de collecties voor het komende seizoen allemaal redelijk compleet in de schappen, dus je kunt weer veel inspiratie op doen en experimenteren.

Ik heb al aardig wat kleuren in mijn nagellak laatje liggen, verwende ik, maar de blauwtint die je dit seizoen veel ziet miste ik nog. En aangezien blauw mijn favoriete kleur is, ben ik de afgelopen weken op zoek gegaan naar de perfecte kleur lente blauw. Ik vond hem bij de Hema. Echt waar. Geen Opi, Essie en meer leuke merken had dé blauw getinte lak die ik zocht. Maar Hema, de grote budget vriend, de Hollandse Glorie had hem staan hoor. En nog leuker, er waren meerdere varianten van en er is zelfs bijpassende oogmake-up van dezelfde kleurenlijn. Die heb ik laten staan, want ik ging voor de nagellak. Raad eens welke nagellook ik draag vandaag.... Nb ik vond de lak zo mooi dat ik niet kon stoppen met fotograferen. Hihi... Je zult het wel zien ;-)...
Ik heb twee top coats gekocht, die individueel en samen erg mooi staan. Hema heeft nu meerdere verfrissende blauw getinte nagellakjes staan, waaronder ook de ocean tinten. Ik koos voor de Ocean Glitter Top Coat nummer 729 en voor de effen blauwe Top Coat nummer 835. Die is dus niet van de Ocean make-up serie welke de Hema onlangs uitbracht, maar voor mij wel de perfecte blauwtint en exact de kleur waar ik naar zocht.

Perfect lente blauw op links en sparling topcoat op rechts

Kleurtinten nummer 835 en 729

Zoals je ziet is de lichtblauwe topcoat helder van kleur. Op je nagels komt hij ietsje donkerder uit. Het is een lekker opvallende kleur die na twee lagen perfect dekt.


I am having the blues


In love with this blue color.


De long lasting top coat, blijft goed zitten en droogt snel. Ik kon heel snel achter elkaar de lakjes op mijn nagels doen en daarna waren mijn vingers vrij snel weer bruikbaar. We zijn lekker buiten gaan wandelen, dus door de wind waren mijn nagels al snel stootvast.


Yup, ik weet. Het is een beetje vaag, maar ze gingen mee wandelen...


Deze foto is genomen bij een golfbreker... hahaha #echthema!!

Zoals je op de foto's wel kunt zien, bevat de Ocean Glitter blauwe, groene, zilveren en paarse glitters die in een doorzichtige topcoat gedompeld zijn. Vooral de paarse glitters in deze lak, maken de Ocean Glitter origineel en mooi. Hij bevat niet zo heel veel glitters per lakbeurt, dus je moet hem een aantal keren op doen als je een flinke glittercoat wilt hebben. Wil je een subtiele glitterlaag, dan volstaan 1 à 2 laagjes Ocean Glitter Topcoat. Deze nagellak droogt ook snel en is tevens erg stootvast.Ik kan echt genieten van deze kleuren op mijn nagels. Als een kind zo blij. 

Wil jij deze lakjes ook hebben? Je betaalt  € 2,50 voor de blauwe long lasting topcoat nummer 835 en € 2,95 euro voor de Ocean Glitter topcoat. Deze week is de Ocean Glitter in de aanbieding en betaal je € 2,75 euro voor dit flesje. Ze zijn ook via de webshop verkrijgbaar, al zag ik dat hier niet het gehele Ocean assortiment op stond.


Hebbes ik heb ze!

Nog meer verkrijgbaar in prachtig blauw

Hoewel ik ze niet gekocht heb, zijn de overige ocean nagellak tinten ook prachtig. Ze zijn in de basis blauw en hebben een groene gloed erin. De 730, ocean emerald is zeegroen, de 731, ocean pearl is zeegroen met een shimmer, de 727, ocean sparkle is iets donkerder sparkling zeegroen. De Ocean Glitter Topcoat past er perfect bij.
Voor de ogen vind je in deze lijn onder andere eye liner gel, oog schaduw mousse en een oogschaduw trio. De Hema verkoopt ook blauwe mascara's, waarmee je een blauwe make-up look helemaal af kunt maken.

Hi I am Blue. Bye Bye you!


Heb jij al een favoriete kleur voor dit seizoen gevonden?


Volg itisgoodinmyhood ook op facebook, instagram, bloglovin en pinterest.
https://www.facebook.com/ItIsGoodInMyHood
http://instagram.com/itisgoodinmyhood
http://www.bloglovin.com/itisgoodinmyhood7
http://www.pinterest.com/goodinmyhood/Good things are closer than you think


Sweet greets,
Rosalie

3 comments:

Kelly Elise Jaspers said...

Love the color!
It looks very pretty.

xoxo
Kelly

http://www.we-heart-fashion.com

BooBooz said...

OMG! Die moet ik hebbuh! Ga morgen naar de Hema!

itisgoodinmyhood said...

Thank you Kelly!!

Boobooz ja gaaf hé! En dat voor zo'n prijs!