Onderwerpen

Friday, May 30, 2014

LOOkX make-up event bij Wellnesselande

Afgelopen woensdag was ik bij het LOOkX make-up event dat in samenwerking met de Skin Care van Wellnesselande in Barendrecht georganiseerd werd. Het was een kleinschalig event. Voornamelijk klanten van Wellnesselande en klanten van het Skin Care Center van Wellnesselande waren uitgenodigd. Het leek me leuk om er heen te gaan, omdat we door een visagiste van LOOkX opgemaakt zouden worden en we alles konden vragen wat we wilden over de make-up en het gebruik ervan. Dat lukt in een winkel niet altijd en ik vind het ook niet prettig om midden in een shop opgemaakt te worden, waar tig klanten op mijn gezicht zitten te kijken. Nee, dan liever in de relaxte lounge van Wellnesselande, waar de tijd genomen werd onder het genot van een zomers hapje en drankje.


Zomerse drankjes met smaken passend bij de kleuren van de LOOkX make up!

Om half 2 stond ik ingepland en Janine van LOOxK vroeg mij eerst wat ik normaliter voor make-up draag. Mijn daily look bestaat meestal uit een goudtint oogschaduw op mijn ooglid, wat mascara, een beetje fine-tuning van mijn wenkbrauwen, wat foundation, blusher en poeder om mee af te werken. Janine heeft mijn eigen manier van opmaken toegepast met de LOOkX make-up, met ietsje meer nadruk op mijn ogen. Ik was erg blij met het resultaat, omdat de look heel simpel was en de nadruk legde op mijn pluspunten (grote blauwe ogen, lange wimpers), waardoor mijn flaws (droge huid, vlekken) wegvielen.

Op dit lijstje staat welke producten Janine gebruikt heeft.De LOOkX make-up is verkrijgbaar in het Skin Care Center van Wellnesselande, maar ook online. De prijzen vielen me mee, net iets duurder dan de Maybelines en L'oreals, maar goedkoper dan de high end merken. Vergelijk het met de prijzen die je bij Rituals en de Body Shop ziet. Tijdens het event kregen we 10% korting op alle make-up en toebehoren. 


Ik was nog op zoek naar een mooie foundation, bijpassende rouge en poeder. Ik heb de producten die Janine op mij heeft gebruikt aangeschaft omdat ik ze erg mooi vond staan en de LOOkX producten ook zeer geschikt zijn voor gevoelige, uitgedroogde huiden zoals de mijne. Niet voor niets dat dit merk wordt gebruikt bij het Skin Care Center. 

LOOkX heeft zelf ook Skin Care producten en werkt alleen met opgeleide Skin Care Specialisten. 

Mijn aankopen vlnr: Mat Perfection Foundation Dark, Compact Powder Duo Blush, Sun Protector Powder DUO SPF20.

Ik vind de Mat Perfection Dark foundation heel mooi natuurlijk en toch dekt hij goed (voor mijn hyperpigmentatie). Janine koos bij mij de kleur dark, omdat ik voor een blanke nogal getint ben (stiekum toch niet blank). Van de L'Oreal gebruik vaak een lichte tint, ivory. Maar die is eigenlijk te licht, wat een beetje grauwig maakt. In de winter ga ik de lichtere foundation van LOOkX ook aanschaffen, zodat ik de foundations kan mengen als ik weer lichter ben.

De Compact Powder Duo Blush bestaat uit twee tinten, een roze tint en een beetje donkerder tint. Je kunt er een beetje mee shapen en een roze blos creëren. Er zitten mooie shimmers in.

Het Sun Protector DUO Powder met SPF20 heeft een lichte shimmer, waardoor je een frisse look krijgt. Er zitten twee tinten in het doosje. Je kunt ze beiden tegelijk gebruiken of separaat. De zonnefactor vind ik erg prettig, want ik smeer niet graag zonnecréme over mijn make-up, maar wil toch goed beschermd zijn. Later ga ik nog een extra matte Powder aanschaffen, maar ik ben nu al erg blij met mijn eerste LOOkX aankopen.

De dames stonden de hele middag klaar om advies te geven. 
Het was goed ingepland, de sfeer was heel relaxed.

Dit was mijn eerste kennismaking met LOOkX en ik ben ontzettend enthousiast over de producten en met name over de foundation, rouges, poeders, wenkbrauw potlood en kwasten, omdat hier mijn behoefte nu ook het meeste lag. Want ook de oogschaduws zijn prachtig en passend bij het seizoen (pastels en felle kleuren) en de Lip-Blush Sticks waren eigenlijk ook wel heel erg mooi. 

Behalve mooi, zijn de producten ook verzorgend voor je huid met natuurlijke ingrediënten. Er wordt niet getest op dieren en de producten zijn hypoallergeen.

Mocht je het event gemist hebben en toch geïnteresseerd zijn in de LOOkX make-up, ga dan naar het Skin Care Centre van Wellnesselande. Daar staan de Specialists voor je klaar om je te adviseren. Kijk voor de contactgegevens op www.wellnesselande.nl. Je kunt je hier ook op de mailinglijst zetten dan mis je geen events meer en ontvang je ook de nieuwsbrieven van het Skin Care Center.

Woon je niet in de buurt? Kijk even op de LOOkX website: www.lookx.nl. Daar vind je behalve de webshop ook handige tips, inspiratie en advies met betrekking tot je huid en je kunt je ook hier inschrijven voor de nieuwsbrief. 
Ik heb op woensdagmiddag altijd mijn kids thuis, maar ik nam ze gewoon mee. Dat vonden ze helemaal niet erg!! #gamen #hapjes #drankjesEn een tasje met producten en informatie voor mama :-)..


Blij met mijn LOOkX!


Good things are closer than you thinkSweet greets,
itisgoodinmyhood

No comments: