Onderwerpen

Wednesday, May 28, 2014

Holland Zomer Festival Ahoy

Een tijdje geleden hadden wij contact met de organisatie achter dit zomerse festival, dat in de Ahoy plaats gaat vinden. Het leek hen leuk dat itisgoodinmyhood voor ze ging bloggen. Aangezien wij nogal blij worden van dit soort events, konden wij daar natuurlijk geen nee tegen zeggen! Hoewel het event pas over een maandje plaatsvindt (van 26-6 tot en met 29-6), wilden wij jullie alvast een tipje van de sluier geven. Dan weten jullie vast waarvoor jullie je agenda kunnen blokken!

Wat is het Holland Zomer Festival?
De naam zegt het eigenlijk al een beetje, het is een event met een heel zomers sfeertje. Het zal dan ook zowel binnen als buiten plaatsvinden in de Ahoy. Het is meer een groots opgezet event dan een festival, waar onder andere een zomer fair en activiteiten rondom beauty, lifestyle, fashion, campinglife en kids te vinden zijn. Ook is er een Model Scouts Convention georganiseerd door Model Scouts Network. Heb je een modellen ambitie kijk dan hier voor de voorwaarden om mee te doen: http://hollandzomerfestival.com/?page_id=810
Voor wie?
Het Holland Zomer Festival is voor IEDEREEN. Natuurlijk zijn er veel leuke dingen te vinden waar vrouwen helemaal op los kunnen gaan. Maar ook voor de mannen zijn er leuke (mannelijke) activiteiten georganiseerd en ook kinderen kunnen er veel doen. Het is dus prima geschikt als gezinsuitje. Jong en oud kan zich vermaken in de Ahoy op deze Holland Zomer Festival dagen.


En verder?
Eten en drinken natuurlijk! Ha! Wij kunnen niet naar een festival zonder eten en drinken. Er zullen dus voldoende stands zijn waar je lekker kunt eten. In verschillende smaken en verschillende prijsklassen kun jij je buikje rond eten daar.Tickets en korting
Wil jij naar het Holland Zomer Festival? Wij hebben van de organisatie een kortingscode gekregen. Als jij online kaartjes koopt met de code:  LGCXUKSR krijg je 5 euro 50  korting op kaartjes voor volwassenen.
Klik hier voor bestellen met de code:
https://ticketjames.com/nl/private-tickets/a38a9301e115e68041b7e9a40e1581bd/159

Meer informatie over kaartjes en bestellen? Klik op deze link: http://hollandzomerfestival.com/?page_id=567

Weten jullie al welke dag jullie willen gaan? Mail naar itisgoodinmyhood@gmail.com of laat een reactie achter onder deze blogpost! Misschien zien wij jullie daar!

Good things are closer than you think

Sweet greets,
itisgoodinmyhood


 

No comments: