Onderwerpen

Wednesday, January 22, 2014

Winter tips voor je huid van het Dermalogica SkinCare Center Wellnesselande (en een paar van mijzelf)

Gisteren ontving ik een aantal fijne wintertips voor de huid in mijn mailbox van het SkinCare Center Wellnesselande. Ik laat hier graag mijn gezicht behandelen en sinds ik dat doe, gaat het met mijn overgevoelige, droge huid een stuk beter.

Ik wilde de tips graag delen met jullie, omdat ik ze erg handig vond. Uiteraard even toestemming gevraagd ;-).
Nb het SkinCare Center werkt uitsluitend met producten van Dermalogica. Sommige winterse huidtips geven dus ook een Dermalogica productadvies mee. Gebruik je liever andere producten, prima. De huidtips gelden voor iedere huid en voor ieder merk dat je gebruikt, dus lees vooral verder voor deze handige wintertips.

Hier komen ze dan!

reposted picture of a picture.Winter tips voor je huid van het SkinCare Center Wellnesselande

Terwijl de échte kou nog even op zich laat wachten kun jij je huid alvast kou-klaar maken! Het belangrijkste wat je voor een gezonde huid kan doen in deze periode is Hydrateren en Kalmeren, vooral in de winter. Hier lees je hoe.


 • Laat je huid stralen van binnenuit! Verzorg jezelf niet alleen met onze producten, maar eet daarnaast gezond en gevarieerd. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende gezonde vetten, fruit, groente en noten. 
 • Exfoliëren: door je huid regelmatig te exfoliëren stimuleer je celvernieuwing en krijg je een frisse, gezonde huid die straalt! Tip: gebruik onze Daily Microfoliant of Daily Resurfacer. 
 • Wintermusthaves voor je gezicht: Barrier Repair, Super Rich Repair, Ultra Calming Serum, Serum Concentrate. 
 • Smeren na het douchen: douche niet te warm en niet te lang. Smeer na het douchen je huid grondig in met een verzorgend product. Doe dit zo snel mogelijk na het douchen (binnen 3 minuten!), want wanneer je huid nog warm is staan je poriën wijder open, waardoor het product beter door je huid wordt opgenomen! Tip: gebruik onze Body Hydrating Cream of Ultra Rich Body Cream.
 • Vergeet de lippen niet! Door de steeds wisselende temperaturen kunnen de lippen erg droog aanvoelen, waardoor velletjes en/of scheurtjes ontstaan. Scrub de lippen regelmatig en smeer ze vervolgens in met onze Climate Control lip Treatment, om de lippen te herstellen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. 


Nog een relaxtip voor mensen die ook graag naar het Skincare Center komen en moe worden van de donkere kringen onder hun ogen. In de maand februari krijg je bij aankoop van Total Eye Care SPF15, een gratis Eye Treatment twv €15,-


De Eye Treatment bestaat uit:
 1. zachte reiniging
 2. verhelderende scrub
 3. hydraterend masker
 4. drukpuntmassage
 5. oogverzorging
Investeer in de juiste huidproducten. 
Ik heb jaren gezocht naar goede en betaalbare producten.
Het investeren in goede reiniging en hydratatie is het echt waard.


Mijn persoonlijke tips zijn:

 • Geef je gezicht een Micro Zone behandeling! Ik heb hem kortgeleden gedaan en mijn gezicht kreeg echt een healthy boost. Het is een 20 minuten behandeling met een powerboost van wat jouw huid NU nodig heeft. Mijn huid was echt super zacht daarna en het droge gevoel bleef weg. Ik heb ook een aantal testers meegekregen van De Active Moist, Total Eye Care en de Barrier Repair. Ik had ook nog een capsule van de Multivitamin Power Concentrate uit de AGE smart lijn liggen. Een boost voor mijn huid, die ik na tig slapeloze nachten, Astma en meer wel kon gebruiken. De testers zijn opperdepop en ik weet nu weer precies wat mijn huid in de winter nodig heeft. Echt super fijn. 
 • Dat is mijn volgende tip dan ook: laat je GOED adviseren en probeer producten. Investeer in goede huidproducten. Ik merk echt heel veel verschil en ook al kost een verpakking meer dan een tube Nivea, ik doe er heel lang mee en ben uiteindelijk net zoveel kwijt terwijl mijn huid veel relaxter is dan voorheen.
 • Ten slotte: wees consequent. Reinig en hydrateer je huid elke dag. Elke ochtend en elke avond een wasje en smeertje doet wonderen. Soms een maskertje en wat exfoliëren. Your good to go. 

Opperdepop!! Deze heb ik bewaard omdat ik deze producten heel fijn vond.

Hier de link naar de website: http://www.wellnesselande.nl/aanbod/skin_care/ voor als je meer informatie wilt. De beste manier om informatie te krijgen is even langsgaan. Vrijblijvend. Mag altijd!
**Als je gaat probeer dan eens de Chai Latte Spiced uit in de lounge.... Hmmmmmm**


Ik hoop dat je wat aan deze wintertips voor je huid hebt! Denk reinigen, kalmeren, hydrateren!Good things are closer than you think


Sweet greets,
Rosalie

No comments: