Onderwerpen

Friday, January 4, 2013

Relax & feel Beautiful @ Ariane Inden Flagship Store Brunssum
In november is in Brunssum aan de Rumpenerstraat 65 een nieuwe Flagship store geopend van Ariane Inden. Als geboren Brunssumse wilde ik hier uiteraard graag een proef op de som nemen. Hoe heerlijk is het dan ook om tijdens een weekendje bij mams een gezichtsbehandeling en Make-up Clinic te mogen doen bij de ervaren Ariane Inden schoonheidsspecialiste van deze nieuwe Flagship Store? Hieronder lees je over het beauty middagje met mijn moeder, dochter en de lieve dames van Ariane Inden Flagship Store Brunssum.Entree

We werden zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen in de winkel door eigenaresse Ine. Terwijl mijn moeder en dochter genoten van verse thee, koffie en yummy krakelingen, kon ik mijn nieuwsgierige ik niet bedwingen en ben ik de winkel gaan bekijken en fotograferen (want ook dat kan ik niet laten). Even later ontmoetten wij schoonheidsspecialiste Tanja de Jong en ook Ine’s dochter Merel hielp mee in de Flagship Store. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik mij gelijk thuis voelde bij hen en dat zij het Ariane Inden concept volledig uitdragen! 


Team Ariane Inden Flagship Store met links eigenaresse Ine,
in het midden dochter Merel en rechts Beauty Specialiste TanjaDe Shop & Salon

De Flagship Store vind je aan de redelijk drukke Rumpenerstraat in het centrum van Brunssum. We konden bijna voor de deur parkeren, maar mocht je een drukke dag treffen, dan is er vlakbij op de markt ook voldoende parkeergelegenheid. De winkel is zeer licht ingericht en de producten zijn super netjes uitgestald in de schappen met aan de ene kant alle beauty en verzorgingsproducten, aan de andere kant de ruime Make-up collectie en zitgelegenheid voor de Ariane Inden Make-up Clinics die GRATIS gegeven worden. Aan de achterzijde bevinden zich de 3 behandelkamers, waarvan kamer 1 al in gebruik is en kamer 2 vanaf 15 januari onder andere gebruikt zal worden voor Laser ontharingen (ism La Beauté Nouvelle).


Mooi, verzorgd en gastvrij ingericht! Met kunst van Kesquetoe


Overzichtelijk en netjes, de beauty producten van Ariane Inden komen tot hun rechtVriendelijke producten

De producten die je vindt in de Flagship Store zijn alleen van het eigen merk van Ariane Inden en van luxe, hypo-allergene kwaliteit. De cosmetica is niet op dieren getest en van diervriendelijke grondstoffen gemaakt. Daarnaast zijn de verpakkingen recyclebaar en/of navulbaar.

Wat voor producten?


Denk aan alles wat de mannelijke en vrouwelijke huid nodig heeft aan verzorging en reiniging. Hierbij zijn de Ariane Inden producten onderverdeeld in de lijnen Skin care, Special Skin care, Zinn Skin care en Sun care. Om te beoordelen welke producten iemand het beste kan gebruiken wordt er een huidanalyse gedaan. Op het Perfect Skin Schedule (goed voor wel 48 huidtypen!) noteert de specialiste de te gebruiken producten. Deze krijg je mee, dus je weet altijd wat je nodig hebt en waar het voor is.
In de Flagship Store vind je ook heerlijke parfums, luxe tassen, laarzen en sieraden (allen eigen merk en van hoge kwaliteit) en een zeer uitgebreide Make-up lijn, waar de gratis Clinics mee gegeven worden.
luxe crémes
Heerlijk geurende parfums voor mannen, vrouwen en kinderen
Perfect Skin Schedule, zodat je altijd de juiste producten gebruikt en ook weet waarom en waarvoor!In de behandelkamer


oen ik aan kwam was behandelkamer 1 helemaal gereed voor mijn gezichtbehandeling. Mams ging met dochter een stukje wandelen, dus ik kon even echt genieten van ME-TIME. Er zijn verschillende soorten behandelingen mogelijk bij Ariane Inden, die geschikt zijn voor verschillende huidtypen. Op de website http://www.arianeinden.com/shop/index.php?route=information/information&information_id=15 kun je tevoren bekijken wat je wilt gaan doen, maar als je contact op neemt met de Flagship Store kun je ook persoonlijk afstemmen wat je wilt of nodig hebt.Ik kreeg een reinigende en verzorgende anti age (echt confronterend dit te schrijven nu) behandeling die begon met een huidanalyse. Daarna werd mijn huid gereinigd met anti aging gentle purifying face wash, werden mijn wenkbrauwen een beetje geëpileerd en kreeg ik een intense polishing scrub. Om mijn huid na de scrub wat rust te geven kreeg ik op gevoelige plekken serum gesmeerd, de AHA grapefruit new skin ampoule anti aging en de acne reducing + terminating ampoule (YEAH!), waarna ik met de relaxing massage calmer (je raadt het al) gemasseerd werd. Heerlijk! Na deze massage kreeg ik een intensive moisturising mask en mocht ik 10 minuten stil relaxen. Mijn gezicht werd na het verwijderen van het masker ingesmeerd met een anti wrinkle eye lifting gel, de smoothing nek zone moisturiser en de 24/7 vitamine AE moisturiser.
Als finishing touch werden zowel mijn moeder, mijn dochter en ik in de winkel in de Make-up gezet! We zijn echt zo verwend!
Check: licht en rustig ingericht voor totale ontspanning!

Dit was allemaal nodig om mijn gezicht op te lappen ;-)...


Eliorah in de make up

Eliorah blij met haar make up en mams in de stoel voor haar make up

Bella Eliorah!


Bella Mama!

Honest Opinion!

Wat ik zelf zo fijn vind bij deze Flagship Store is dat je, behalve dat fijne momentje voor jezelf en de professionele reiniging van je huid, je vooral ook goed leert hoe je thuis je huid moet verzorgen en met welke producten. Mijn huid is echt ontzettend moeilijk (kurkdroog, pukkels, uitslag, reageert overal op) en ik verdraag bijna geen behandelingen en producten. Voor mijn huid is het dus extra belangrijk de juiste producten te gebruiken (vooral voor reiniging) en is deze professionele behandeling echt een verademing! Geen irritatie of heftige na-effecten te ontdekken! Mijn moeder zei zelfs dat de rode plekken die ik ’s ochtends had, ’s avonds weg waren toen ik de make up had verwijderd (met de reiniging die ik van Tanja mee had gekregen). Kun je nagaan hoe blij je huid wordt als je het een professioneel handje geeft!
Daarbij werden mams, ik en dochterlief echt behandeld als prinsessen. Heel gastvrij en vriendelijk. Lief. Jammer dat ik niet in de buurt woon, maar bij een volgende logeer partij bij mams ga ik zeker weer langs bij de Ariane Inden Flagship Store Brunssum!Super bedankt Ine, Tanja en Merel!

Contact info:www.arianeinden.com
Ariane Inden Flagship Beauty Store & Salons
Rumpenerstraat 65
6443 CC Brunssum
045-
7113230Wij vonden het heerlijk én gezellig! Liefs Janine, Rosalie & Eliorah


Good things are closer than you think


Sweet greets,
Rosalie


#arianeinden#flagshipstore#brunssum#beautybehandeling#makeover#wellness#genieten#makeup

No comments: