Onderwerpen

Wednesday, November 7, 2012

Helemaal Leuk!


Prep ready 4 Helemaal Leuk!
In onze regio hoor je regelmatig de uitspraak “helemaal Leuk!”, als iemand iets te gek of gaaf vindt. Nou, Helemaal Leuk! is toevallig ook de home & lifestyle shop aan het gezellige horecaplein van winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht. Hoe leuk is dat?? Dat de eigenaars kennis en feeling hebben voor styling mag duidelijk wezen. De etalage wordt regelmatig ververst met supertrendy kleding, schoenen en woon accessoires van de meest hippe merken. Je wordt er gewoon hebberig van, alles is zo leuk!Helemaal Leuk! voor Pink Ribbon

@ Helemaal Leuk! was vrijdag 5 oktober een Pink Ribbon event, met modeshow. Eigenaresse Sylvia had werkelijk aan alles gedacht om van dit event een waar feestje te maken. Allereerst kwamen we binnen in een super mooi ingerichte zaak, waar we bij de entree verwelkomd werden door uberfriendly oud-boxer Don Diego die mij en mijn dochter een aperitief aanbood. De muziek: clubby. De verlichting: perfect. Mommy’s night out, zeg ik! Mijn dochter had het gevoel dat ze in een disco stond (ze is acht) en voelde zich gelijk thuis. Iedereen was hartstikke vriendelijk en easy going. DJ Richard Rijnbeek, presentatrice Serena Rosman, het winkelpersoneel, allemaal even behulpzaam, attent en met zin in de modeshow. De 15% korting die de klanten tijdens het event kregen bij hun aankopen schonk Helemaal Leuk donatie aan Pink Ribbon. Tevens werden er 5 leg-jezelf-even-in-de-watten geschenken verloot onder de gasten, die hiervoor een lot konden kopen. Ook de opbrengst van deze actie was voor Pink Ribbon. Een goede start van de eerste vrijdag van oktober 2012.


Dochter en presentatrice Sereen Rosman & DJ Richard Rijnbeek

Eliorah heeft er zin in!!

Pink items 4 the Pink Ribbon Event

Get the party started!

Op de catwalk lieten de modellen verschillende kledingstijlen zien uit de collectie van Helemaal Leuk! Van casual tot avondkleding waren de catwalk modellen tot in de puntjes verzorgd, waarbij de assecoires uiteraard niet vergeten werden. De gasten werden getrakteerd op de mooie skinny´s, jasjes, jurken en tops van de merken Supertrash, Jacky Luxury, Rinascimento, Relish en Glamorous. Ook de wedge gympen van March23, de peep toe en metal pointed pumps van Guess en de amazing NEW DRIBBLE pumps van Supertrash waren te zien bij de modellen. Loved the combo´s!
Great models showing great outfits

Clutches om de outfits af te maken

Glitz en Glam outfits

Love these Supertrash boots!

Models Eliorah met Unisa laarzen van Helemaal Leuk! & Delilah!

Eerlijk lootjes trekken

Don Diego poeder heeft iets leuks uitgezocht voor zijn mooie en lieve vriendin Judith

Kleding, schoenen, assecoires, huisdeco, interieurstyling en geurtjes

Na de show ben ik de collecties gaan bekijken in de shop. My my, de comfy pakken van Goddish en Beloved bijvoorbeeld! Heerlijk baggy en toch gekleed! En de mooie winterjassen van Jacky Luxury, Relish en Supertrash met de mooie bontkragen, tailleriemen en detailafwerking zijn niet alleen stylish maar ook lekker warm. O en als het regent, kun je ook very classy de buien trotseren met de rainboots van Supertrash. Maak je styling af met de mooie clutches en handtassen van bijvoorbeeld Fab, Trends4fashion of mybrand en de sieraden van mi moneda of heart to get. Werkelijk alles voor jouw styling heeft Helemaal Leuk! in huis. En zoek je nog een mooi item voor IN je huis? No problemo! Cadeau voor een ander? Lekkere huisgeur? Ik zeg je, ga echt eens langs bij Helemaal Leuk!


Mi Moneda

love these cuties

Jacky Luxury mantels en coats

A-zone accessoires

relish shirts (veel en leuk)

shoes van o.a. Unisa, Jacky, Guess

boots & pumps van o.a. Supertrash, Guess en Unisa

Supertrash New Dribble Pumps

Chill en Fashion gaan samen met deze outfits van Godish Beloved

Lekker watertrappelen met deze regenboots van Supertrash

Meer accessoires

Home shopping!
It's a wrap!
nb check ook eens de website: http://www.helemaalleuklifestyle.nl/homepagina.html en de online webshop van Helemaal Leuk! Trends2fashion: http://www.trends2fashion.nl/.

Ciao Ciao!


No comments: